از میان بیش از۱۲هزار تن ستارۀ سیرت النبی (ص) برگزیده شده — آژانس خبری پژواک

 

از میان بیش از۱۲هزار تن ستارۀ سیرت النبی (ص) برگزیده شده

 

شهرکابل (پژواک،٣١حمل٩١)

 

نجيب الله "فضل" فارغ پوهنځى شرعيات پوهنتون کابل، از ميان بيش از ١٢هزار تن، در دومين کنفرانس "علمى و تحقيقى سيرت حضرت محمد (ص) و معرفى ستاره هاى سيرت" به مقام اول دست يافت.

از جملۀ ١٢هزار شرکت کنندۀ مسابقات ستارۀ سيرت حضرت محمد (صلى الله عليه و سلم)، که  ماه حوت گذشته از سوى مسجد جامع وزير محمد اکبرخان کابل برگزار شد، ٢٤٠٠ تن به شمول چهل درصد طبقۀ اناث، به مرحلۀ دوم اين مسابقات راه يافتند.

از اين جمله، بيش از يکصد تن که نسبت به ديگران نمرات بيشتر برده بودند، به دور نهايى راه يافتند که ١٠ تن به حيث بهترين انتخاب شدند و براى همۀ شان جوايز اعطا گرديد.

نجيب الله "فضل" فارغ پوهنځى شرعيات پوهنتون کابل، در دومين کنفرانس "علمى و تحقيقى سيرت حضرت محمد (ص) و معرفى ستاره هاى سيرت" که امروز(٣١ حمل) در کابل داير شد؛ درحاليکه ميگريست، گفت که اولياقت و شايستگى اين مقام را ندارد.

وى که برندۀ يک موتر کرولا و جايزۀ نقدى بيش از پنجاه هزار دالر از سوى تاجران گرديده، به آژانس خبرى پژواک گفت: بسيار خوش است که توانست در ميان بيش از ١٢هزار تن، مقام اول را کسب نمايد.

اين ستارۀ سيرت افزود: "هنگاميکه اعلام شد که مقام اول را کسب نمودم، نتوانستم احساسات خود را کنترول کنم و پاهايم از برداشتن خودم عاجز ماند و من فکر نميکردم که در بين هزاران نفر اول شوم."

سيد صديق و سردار محمد حايز مقام هاى دوم و سوم شدند و براى آنها و يک دختر که در ده بهترين شامل بود، تکت و مصارف حج عمره اعطا گرديد. همچنان براى بيش از٩٠ تن ديگر که درآن دختران نيز شامل بودند، جوايز نقدى، تيليفون هاى موبايل و کمپيوترهاى لب تاپ داده شد.

آنها از کسانيکه توانايى مالى دارند، خواست که همچو برنامه ها را در آينده نيز تدويرنمايند تا جوانان از مسايل دين، آگاهى بيشتر پيدا کنند و سيرت رسول اکرم (ص) را سرمشق زندگى خود قرار بدهند.

داکتر محمد اياز نيازى يکى از عالمان جيد دين و خطيب مسجد وزير اکبرخان که اين برنامه را برگزار نموده بود، گفت: "هدف اساسى اين برنامه، فقط شناساندن پيامير بزرگ اسلام است و يک برنامۀ آموزشى دينى است که سيرت و شريعت و اخلاق پيامبر را در زندگى خود تطبيق کنيم."

وى علاوه کرد: هدف اين است که با فساد اخلاقى، فرهنگى، اجتماعى، فاميلى، ادارى و سياسى و عليه تمام تعصبات خانمانسوزى که به حيث جراثيم، توسط دشمنان اسلام بين فاميل هاى افغان و بخاطر ازهمپاشى اخوت و يکيارچگى مسلمان افغانستان دامن زده ميشود، مبارزه صورت بگيرد.

همچنان مولوى عبدالسلام عابد يکتن از علماى ديگر در اين کنفرانس که درآن صدها تن از جوانان و علما شرکت نموده بودند، در مورد شخصيت، زندگى و معجزه هاى حضرت محمدمصطفى (ص) صحبت نمود و از مسلمانان خواست تا رهنمايى هاى آن حضرت را الگو قرار داده و از اختلافات و نفاق دست بکشند و وحدت و يکپارچگى خود را حفظ نمايند.

وى علاوه کرد: "با تدوير همچو مجالس مى توانيم پيامبر (ص) را براى بشريت معرفى کنيم؛ وقتى که پيامبر را شناختيم، خود و جامعه را مى شناسيم و با تمام قوت تلاش ميکنيم که سيرت آنحضرت را در خانه و بيرون، رهنماى خود قرار بدهيم و زندگى خود را سرمشق سيرت قرار بدهيم."

حضرت محمد(ص) در سال ٥٧١ ميلادى مصادف با دوازدهم ماه ربيع الاول، در شهر مکه مکرمۀ عربستان سعودى، چشم به جهان گشود.

آنحضرت (ص) در چهل سالگى به پيامبرى مبعوث گرديد و در ٦٣ سالگى رحلت نمود و اسلام را به حيث يگانه و بزرگترين دين فلاح و رستگارى دنيوى و اُخروى، براى بشريت بجا گذاشت.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *