حزب الله (حسن نصرالله ) لبنان شاخۀ نظامی سپاه ایران در لبنان
نویسنده: عبدالرحمن الراشد
ارسالی: عبدالله عابد کابلی
دوشنبه 17 رجب 1434هـ – 27 مه 2013م
جنایت ها در نبردهای منطقه قصیر در سوریه که در آن حزب الله در نسل کشی زشت مذهبی شرکت دارد، نفرت مردم جهان عرب از این حزب را افزوده است. از همین رو حسن نصر الله دبیرکل حزب الله دیروز ناچار شد برای دفاع از آبروی لکه دار شده اش با خون هزاران کودک و زن بی گناه سربریده شده، سخنرانی کند.
برای این که بتواند نظر مخاطبانش از میان سنی ها را که از او متنفر شده اند، به سمت خود جلب کند، بار دیگر سخنان قدیمی خود را تکرار کرد و از جبهه واحد علیه اسرائیل و غرب سخن گفت. او تکرار کرد که برای فلسطین جنگیده است با وجود این که میان فلسطینی ها شیعه وجود ندارد، در دهه نود قرن گذشته هم در بوسنی هرزگوین جنگیده است با این که آن ها هم مسلمانان سنی مذهب هستند.
آیا نصر الله توانست میلیون ها سوری و دویست میلیون عرب را به این مساله قانع کند که همانگونه که ادعا می کند، برای فلسطین و بیت المقدس در کنار نیروهای بشار اسد در حال جنگ است، بعید می دانم حتی توانسته باشد یک نفر را قانع کرده باشد، زیرا اخبار کشتارها و قتل از روی مذهب در سوریه، عمیق تر از آن شده است که سخن از گذشته مشترک جعلی آن را عطر آگین کند.
حقیقت این است که حزب الله امروز همان حزب الله دیروز است، اما آن چه تغییر کرد، اکثر مردم جهان عرب است که حقیقت را بسیار دیر دریافتند. حزب الله هنگامی که در سال ۱۹۸۲ زاده شد، همان حزب الله امروز از حیث برنامه و هدف است. اما برای این که مردم عرب نا امید ، حاضر هستند سر هرکس را که پرچم فلسطین را بر افراشته می کند ببوسند، پشت این سازمان ایرانی که در قم طرحش گذاشته شد و در لبنان به عنوان بخشی از ابزار تنش های منطقه ای بنا شد، حرکت کردند.
در همان سال تولد حزب الله، نیروهای قصاب اسرائیلی آریل شارون وارد لبنان شدند و با حرکت به سمت بیروت پایتخت، همه گان را شگفت زده کردند. نیروهای شارون بیروت را محاصره و ویران کردند و پس از ۸۸ روز جنگ سخت، به حضور گروه فتح، تنها گروه فلسطینی در آن زمان، پایان دادند. پس از آن یاسر عرفات، رهبر وقت فتح ، شکست خورده سوار بر یک کشتی به قبرص رفت و پس از آن به سمت آخرین تبعیدگاه خود در تونس حرکت کرد. حزب الله به عنوان جایگزین سازمان آزادیبخش فلسطین متولد شد. ایرانی ها از مساله فلسطین به عنوان دروازه ای برای ورود به جهان عرب و پاسخ به سخنان صدام حسین رئیس جمهوری وقت عراق که در نیت های ایران تشکیک می کرد و با آن می جنگید، استفاده کردند.
اگر با ذهنی خالی از قضاوت به آن چه که حزب الله در ۳۰ سال گذشته انجام داد بنگریم، می بینیم که این حزب به صورت یک گردان ایرانی در چارچوب تنش میان ایران و کشورهای منطقه از جمله لبنانی ها، کشورهای عرب و اسرائیل، فعالیت کرده است. این حزب نیروهای ملی لبنانی و فلسطینی را حذف کرد و به سدی در حمایت از اسرائیل تبدیل شد؛ البته به استثنای بعضی از درگیری ها که پیروزی در آن ها با اسرائیل بود. اما چرا همواره حزب الله پیروز و استوار در مقابل اسرائیل به نظر می رسید؟
دلیل آن تبلیغات جعلی عربی است که به جعل حقایق و معکوس کردن آن ها عادت کرده است. اکثر جنگ های حزب الله به سود اسرائیل بود. در سال ۱۹۸۵ جنگ اردوگاه ها آغاز شد و در آن نیروهای حزب الله و جنبش امل به همراه نیروهای نظام سوریه، در کشتارهای صورت گرفته علیه فلسطینی ها شرکت کردند؛ اما رسانه های عربی در کنار جنایتکاران علیه قربانی ها قرار گرفتند. سال پس از آن، همان ائتلاف جنایت هایش علیه فلسطینی ها را تکرار کرد. عملیات مجازات اسرائیلی علیه حزب الله در دو جنگ در سال های ۹۳ و ۹۶ تکرار شد. این جنگ ها با توافق نامه هایی که در آن حزب الله امتیازها و تعهدهایی به اسرائیل داد پایان یافت.
اما رسانه های عربی ادعا کردند که اسرائیل پیروز شده است. هنگامی که اسرئیل پس از آرام شدن جنوب لبنان تصمیم گرفت در سال ۲۰۰۰ از این منطقه عقب نشینی کند، حزب طرفی در این رخداد نبود بلکه تهدید کرد که اجازه خروج اسرائیل را نخواهد داد. پس از آن داستان مزارع شبعا را اختراع کرد تا سلاح خود که آن را سلاح مقاومت می نامد، حفظ کند؛ سلاحی که همچنان ضد لبنانی ها و اکنون ضد سوری ها است… دلیل این است که سالهای پس از آن، به جنگ علیه نیروهای ملی لبنان تبدیل شد آن هم با ترور رفیق حریری و شماری دیگر از رهبران لبنان برپایه طرحی برای چیره شدن ایران بر لبنان.
می دانم بسیار دشوار است کسانی که ۳۰ سال دروغ به خوردشان داده شده، گفته هایم را بفهمند یا آن ها را باور کنند. اما آن چه که در قصیر و دیگر مناطق سوریه روی می دهد، جزیی و بخشی از تاریخ سیاه حزب الله است.
منبع : الشرق الاوسط