بوسه هم حرام شد! — احمد سعيدی

 

بوسه هم حرام شد!

 

تتبع ونګارش :

احمد «  سعیدی  »

 

مصافحه وبوسیدن  درعالم  بشریت  تاریخ  بی نهایت طولانی  دارد ، آدم وحوا  او لین بوسه کنندګان در  عالمبشریت  بشمار  میروند ، علما ء بدین باور  وعقیده اند  که اگر چشم‌  مدخل  روح است.  پس لب ها را میتوان بحیث  راهرو ذهن بشمار آورد . انسان  ها  روابط  انسانی  واظهار ارادت، دوستی  ومحبت  خویش را با مصافحه  ورو بوسی می آغازند  .

بنآ بوسه  ومصافحه در زندګی انسان مفهوم بی  نهایت  خاص  وقوی  را دارا  میباشد. بوسه برای انسان چنان  مفهومی  عمیقی  دارد که بیانش  با چند جمله ممکن ومیسر نیست .

داکتر جان فری  نویسنده کتاب ( عشق ورابطه جنسی ) مـعتقد  است که : «  بوسیدن هنر است و نشان‌دهنده یک نوع بیان فردی و کاملاً شخصی از عشق و محبت می‌باشد.»  بوسه زمانی  می باشد  که دو طرف برای اولین بار به هم نزدیک می‌شوند .

 انسان هر زمانیکه دلش  میخواهد باید شخص را که دوست دارد  حتمآ باید آنرا  بوسید ، حتمآ این کار را انجام دهید ، صبر کردن در این کار  جواز  ندارد . بوسه عاشقانه  شب وروز ، روشنی وتاریکی  ندارد ، بوسه را میتوان  حتی در  تاریکی   شب  هم  بدست آورد.

پروفیسور وان بیرنت رئیس شعبه  مردم‌شناسی در پوهنتون  تکزاس عقیده دارد: "اولین بوسه به شمول بوسه عاشقانه ۱۵۰۰   سال قبل از میلاد مسیح در هند ثبت است.  قبل از  آن تاریخ اسنادی  دال بر وجود بوسه‌های عاشقانه وجود نداشت.

بیرنت معتقد بود  که تماس نزدیک و فشار بینی‌ها  در حین مصافحه واحوال پرسی از سالهای  ۱۵۰۰  سال قبل از میلاد مسیح مرسوم بوده.

 

همه این نتایج ازنقاشی روی دیواره‌های غارها و یا نوشته‌های روی پوست حیوانات وازروی لوح‌های گلی بدست آمده.

 به فهم من منظور پروفیسور وان بیرنت همان بوسه های است  که ما آزان امروز از طریق نوشته ها و  تاریخی آګهی داریم.

اما بوسه های مروج  فعلی در بین انسانها، برای اولین بار اول  بین رومی‌ها مرسوم شد. رومی‌ها در حین  سلام واحوالپرسی  یک دیګر را می‌بوسیدن .

 رومی‌ها  برای بوسه  در شرایط مختلف معانی  متفاوتی را  دادند . وبوسه به اسماء وانواعی  مختلفی  مسمی  ساختند :  بطور مثال :

  بوسه « اسکیولیم  »  بعنی بوسه  ار روی دوستی  ورفقات .                                                                     – – بوسه  « باسیولیم  » بوسه از روی احساس  عشق ومحبت .

-بوسه « سویولیم » بوسه عمیقانه  که این در شرایط  امروزی ما بنام بوسه (فرنچ کیس)شهرت یافته. شهرت یافته است .

 

علما ء بدین باور  اند  که بوسه  مانع سترس ( تشنجات روانی) میګردد :  بوسه  عامل است که بسیاری  از استرس های  زندګی را همین بوسه های  عمیقانه ،تقلیل میدهد.

 

علما ء میګویند یک  بوسه، علما ء میګویند یک  بوسه، بهترین روش برای ریلکس شدن و از بین بردن اشترس است . مایکل کی مکناب، مشاور

علما ء میګویند یک  بوسه، بهترین روش برای ریلکس شدن و از بین بردن اشترس است . مایکل کی مکناب، مشاور روانی  پوهنتون تکزاس  ایالات متحده امریکا  طی تحقیات را که در عرصه بوسه بعمل آورده است معتقد است که : « وقتیکه  لب‌ها در حالت بوسیدن قرار می‌گیریند ، تقریباً دهان حالت لبخند زدن را به خود اختیار میکند ، از آنجايیکه  احساسات و حرکات بدنی انسان با هم ارتباط نزدیکی دارند، تقریباً غیرممکن است که یک نفر در زمان واحدی هم بخندد وهم  استرس داشته باشد.

 

 در عین حال باید در حین بوسیدن به این نقطه توجه داشته باشیم که تنفس در زمان بوسیدن عمیق‌تر میشود،

 عضلات چشم  سست  شده و در راحت‌ترین حالت  قطع رابطه می کند و لحظه در آرامی  زندګی داشته باشد . تکنیک قطع ارتباط نموده و ریلکس میشود. این خودش بهترین حالتی است که انسان لحظاتی از جهان پر هیا هوی بیرونی

 قطع علایق میکند.

 علماء  به سرعت متوجه شدن که بوسه در شرایط مختلف می‌تواند  معانی متفاوتی را در بر داشته باشه، به همین دلیل برای انواع بوسه‌ها، اسم‌های مختلفی انتخاب کردن. مثلا" اسکیولیم: بوسه از روی دوستی، باسیولیم: بوسه از روی احساس عشق و محبت،  و سویولیم: بوسه عمیق که این روزها به  French Kiss* مشهور شده است.

علمای که در  رشته بوسه  تحقیقاتی  بعمل اورده اند  میګویند : بوسه عمیقانه موجب آن میشود که ذهن انسان آکسی توسین  بیشتری  تولید کند ، این هرمون موجب آن میشود تا در حین بوسیدن  برای انسان  حالتی خوبی  بدست دهد ، ودانشمندان  معتقد که ماهیت وجودی انسانها  طوری است که در حین بوسیدن غددی که در دهان و جداره های لب‌ها وجود دارد ماده شیمیایی را ترشح می‌کند که همین ماده باعث ایجاد تمایل فرد به ادامه بوسیدن می‌شود .

در تحقیقی که در سالهای ۱۹۹۷ در پوهنتون  پرینستون بعمل آمده و دانشمندان ، به این نتیجه رسیدن که مغز انسان سلول‌های عصبی داره که به انسان این قدرت و توانائی را میدهد تا در تاریکی  ها  شب هم لب‌های معشوقه‌اش را پیدا کند. علماء بدین نتیجه رسیده اند که بوسه در تاریکی  شب وفضای کم نور لذتی دیګری دارد .

دانشمندان آلمانی  طی  تحقیقاتی که بعمل آورده اند بدین نتیجه رسیده اند : کسانیکه  هر صبح قبل از بین رفتن همسر خویش را می بوسند کمتر دچار مریضی میشوند، کسانیکه  خانم خویش  می بوسند وموتر  سفر میکنند کمتر به احتمال  تصادف  موتر مواجه میشوند. انسانهای که خانم های خود را می بوسند در آمد  شان ۲۰ تا ۳۰  فیصد  بیشتر  میباشد وبطور متوسط ۵ سال بیشتر نسبت به هم سن  سال خویش  عمر میکنند.   

بنابراین اگه می‌خواهید خوشحال، سلامت،  موفق وسر حال باشید  ودر ضمن  عمر طولانی  نصیب شما ګردد ، باید کسی را که دوست دارید، محرم و خانم شما ست هر روز صبح، قبل از اینکه خانه را ترک کنید  ببوسید .

بوسه عامل تقلیل  نمودن  وزن :

علماءطی تحقیقاتی که بعمل اورده اند بدین باور  وعقیده میباشند که :  که اګر انسان خواسته باشد، نیم کیلو وزن خود را از دست دهد  باید در حدود ۳۰۰۰ کالری بسوزاند ، یعنی در حدود ۳۰ دقیقه باید  دوش ویا عمل جسمی سپورتی  انجام دهد ، ولی اګر بوسه عاشقانه وعمیق صورت ګیرد، متابولیسم بدن رو به افزایش میرود  و این عملیه  باعث  آن میشود تا مواد قندی با سرعت بیشتری در بدن سوزانده شوند. میزان کالری مصرفی، به شدت بوسه بستگی دارد، اما به طور متوسط  میتوان  گفت که هر  ده دقیقه  ده  کالری بمصرف میرسد . اګر به تعداد  بوسه ها افزوده شود ، به زوترین فرصت  امکان  خواهیم که بدون  سپورت  هم  لاغر شویم .

به خطر مواجه شدن بوسه ومصافحه

به انتشار مرض انفلونزای خوک

به اساس تحقیقات علماء مرض انفلونزای خوک انفلونزا خوک و سبب توسعه آن تماس فزیکی نیز شده میتواند. علما بدین باور اند که :  این مرض ، برای اولین بار   در جهان، در سال های  ۱۹۱۸ و ۱۹۱۹   شیوع یافت . واین زمانی بود که  دنیا درگیر جنگ جهانی اول بود.  علایم  اولی این مرض در آن زمان  ابتدا در اسپانیا دیده شد، بعدآ به  آمریکا نیز سرایت کرد ومطابق  ارقام  نشر شده در آن زمان به تعداد  ۵۰۰ نفر  به اثر این مریضی  زندګی خویش را از دست دادند .

ولی  دور جدید شیوع آنفلوانزای خوکی در جهان، در ماه یون ۲۰۰۹  از قاره‌ی آمریکا آغاز شد که عمدتاَ به موارد  از ابتلا به این مرض در ایالات متحده و مکزیک برمی‌گشت.

 ولی امروز خطر این مریضی سرتاسر  جهان را به  شدت تهدید نموده و  انتشار می یابد . 

"آنفلوانزای خوکی" یک مرض  کاملا ساده و رایج دستگاه تنفسی است. آنفلوانزا در خوک​ها نیز همان قدر رایج است که در انسان​ها. این  مریضی  به آسانی و سرعت از خوګ به انسان ها و در بین انسان ها سرایت می​کند .

 

برعلاوه دیګر چیزیکه  ویروس کنونی را تبدیل به یک ویروس  خطرناک کرده است این است که ویروس خوکی  مانند تمام ویروس​های دیگر خود را تغییر می​دهد. اگر خوک​های مبتلا به آنفلوانزای خوکی همزمان به آنفلوانزای انسانی یا پرندگان نیز مبتلا باشند، این ویروس​ها می​توانند در بدن حیوان   ژن​های  خود را تعویض کنند. بدین ترتیب نوعی جدید از ویروس به وجود می​آید که هم  ژن​های  انسان و هم    ژن​های  حیوان را در خود دارد. این همان اتفاقی است که ظاهرا در مورد ویروس کنونی افتاده است.

 

ویروس جدید یکی از انواع H1N1 است. N و H مخفف واژه​های " Neuraminidase" و  "Hämagglutinin " و نام دو قشاء سلولی ویروس هستند. در مجموع ۱۶ گونه از "Hämagglutinin " و ۹ زیرمجموعه از " Neuraminidase" وجود دارند که می​توانند ترکیب​های مختلفی با هم تشکیل دهند. گونه​های "A H1N1" ویروس آنفلوانزا برای نخستین بار در سال ۱۹۳۰ میلادی قرنطین  شدند.

 

راه​های انتشارآنفلوانزای خوکی:

 

ویروس آنفلوانزای خوکی می​تواند به طور مستقیم از خوک به انسان یا برعکس منتقل شوند. در موارد زیاد سرایت​های تا کنونی به طور مستقیم از خوک به انسان بوده‌اند. بر اساس اخبار منتشر شده، انتقال این مرض  از انسان به انسان ن نیز دقیقا شبیه سرایت​های سرماخوردگی معمولی، از راه قطرات بزاق به عنوان مثال در هنگام عطسه و سرفه صورت می​گیرد.

 علایم اولی این مرض:  

علایم اولی(  آنفلونزاي خوکي A 1N1) H   )مانند ن نشانه​های یک سرماخورگی ساده است: تب،سر دردی ، درد عضلات  ومفاصل ، احساس خستگی، بی​اشتهایی و سرفه. برخی بیماران همچنین آب​ریزش بینی، گلودرد و حالت تهوع نیز دارند. اسهال همزمان با تهوع در آنفلوانزای خوکی شدیدتر از انواع دیگر سرماخوردگی است. ازانجاییکه تشابهات بین علایم امراض ګوناګون وجود دارد حین احساس همچو علایم جهت تثبت و دیاګنوز بهتر است به مرکز صحی و داکتر مراجعه شود.

همچنان اطبا ء به این نتیجه رسیده اند که انتقال آنفلونزاي خوکي  از طریق ا خوردن گوشت خوک بطورمناسب پرورش يافته و تکمل میکند .

جلوګیری از انتشارآنفلوانزای خوکی :

– اولین اقدام در مقابله به این مصیبت اجتناب از تماس مصافحه وروبوسی با شخصی که  به این مرض مبتلا شده است .( حداقل فاصله توصیه شده توسط اطبا ء یک متر است. که در نتیجه مصافحه عملیه روبوسی هر دو غیر ممکن است .)
پوشاندن دهان و بینی در زمان تماس با
مریض مبتلا ء .

همانطوریکه ګفته شد : آنفلوآنزای خوکی از راه سرفه، عطسه و تماس با اشیاء آلوده به ویروس و تماس دهان و بینی یا چشم خود منتقل می‌شود. اګر بوسه عمیقانه صورت ګیرد امکان  سرایت این مرض بی نهایت سریع است .

شستن  هر دو دست بطور منظم  با آب وصابون  وسایر محلولات ضد عفونی  الګول دار  بخصوص زمانیکه عطسه میزنید  ویا سرفه میکنید . ویا زمانیکه  از بیرون خانه  به خانه باز میګردید ویا هم به شخص مصاب ویا هم  فرد مشکوک مبتلا ء به این مرض به مصافحه وروبوسی میکنید  .

– از دست دادن ، وروبوسی  ، واز دست زدن زدن  زیاد به دهان، بینی و چشمان خود باید جلوګیری  صورت ګیرد.  بخصوص زمانیکه مشکوک به ابتلا به آنفلوآنزا هستید، حتما هنگام عطسه و سرفه جلوی دهان و بینی خود را بگیرید. اگر دستمال به همراه ندارید، هنگام عطسه یا سرفه قسمت داخلی آرنج خود را در برابر دهان و بینی بگیرید تا دستانتان آلوده نشوند. نه با کسی مصافحه کنید ونه روبوسی فقط انتظار بکشید که پروردګار به شما  صحت  دوباره دهد تا  از  نعمت  بوسه ومصافحه  برخوردار ګردید .  امین یا رب العالمین

فتوای تحریم روبوسی صادر شد !

از افزایش روزافزون آنفولانزای خوكی
در جهان وبخصوص کشور های  اسلامی ، علما ء وروحانیون  ومفتی اعظم کشور در شهر نابلس فتوی تحریم بودن  ، بوسه  ومعانقه را صادر نمود .در فلسطین باعث شده است مفتی نابلس در كرانه باختری فتوای تحریم بوسه و معانقه را صادر كند!

« شیخ أحمد شوباش» مفتی اعظم  نابلس، حتی بوسه  ومعانقه را در حالتی كه احتمال ابتلای شخص به آنفولانزای خوكی وجود دارد، حرام میباشد .

مفتی شهر نابلس محترم  شوباش در فتوای دینی خود خواسته است از بوسیدن و درآغوش گرفتن كسانی كه از خارج این كشور آمده‏اند، برای جلوگیری از منتقل شدن بیماری جدآ جلوګیری نماید .

شوباش در ضمن فتوای خود تاكید كرده است: معانقه، بوسیدن و درآغوش گرفتن برای ادای احترام و محبت دراصل مشروع است، اما زمانی كه  از عملیه معانقه وروبوسی ضرری  برای صحت و سلامتی انسان  متوجه  باشد ، بنابر  تعلیمات دین مقدس اسلام  ، معانقه وروبوسی جایز  نمی  باشد .  (  منبع خبر: www.abna.ir )

این وضعیت و حالت مارا به این معتقدبیشتر میسازد که زندګی در روابط پاکی و مقدس اسلامی و معاشرت اسلامی امکانات ابتلاء به همچو بلایا را کمتر ساخته و سند دیګراست که ثابت میسازد سبک زندګی اسلامی موجب صلاح و فلاح دنیا و آخرت است.

و ما توفیقنا الی بالله

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *